• Reciente
De înaltă calitate Pentru RT-AC3200 Tri-Band Wireless Router Gigabit de lucru bine

De înaltă calitate Pentru RT-AC3200 Tri-Band Wireless Router Gigabit de lucru bine

RON 956.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil la petiție


Achiziționarea Note
(Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de a comanda. După ce ați plasat comanda, asta înseamnă că sunteți de acord cu magazinul nostru reguli.)
1. MLLSE este compania noastră de brand. Potrivit China cerințelor de export, toate elementele-am trimis vor fi acoperite cu MLLSE eticheta.
2. Termenii de livrare este FOB Shenzhen, noi nu poartă nici tarifele cauzate de țara de destinație. Dar putem urmări cererea ta de a scrie preț scăzut și declară valoarea în Vamă.
3. Parametrii de produse poate nu sunt corecte, vă rugăm să folosiți site-ul oficial date ca standard sau consultați serviciul clienți.
4 . Elementul este FOLOSIT (sau Renovate), nu-l măsoare de noi standarde. Nu poate fi zgârieturi pe suprafața produsului, dar aceasta nu afectează utilizarea de către dumneavoastră. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi o mai bună.
5. Vom alege parcela puternic (nu ambalajul original, care nu a suferit drum lung de transport).
6. Timpul Estimat de Sosire este numai pentru referință, vă rugăm să consultați timp de livrare de pe Ali Express.
7. Vă rugăm să verificați coletul înainte de a semna. Vă rugăm să refuze să semneze, dacă nu sunteți mulțumit cu element (cum ar fi marca, aspectul, deteriorarea și așa mai departe). Odată ce ai semnat coletul asta înseamnă că sunteți de acord pe elementul de stare (vom oferi garanție dacă funcția problema). Dacă se constată deteriorări, după primirea de bunuri, vă rugăm să furnizați o dovadă completă de daune emise de despachetat video si logistica companiei. Dacă nu poți oferi dovada de daune, nu va fi capabil de a obține despăgubiri.
8. Fără permisiunea noastră, vă rugăm să nu montați sau demontați produsul. Odată montați sau demontați-l, sau de garanție eticheta este deteriorat, nu ne oferă nici o garanție sau de restituire.
9. Pentru orice motiv, dacă doriți rambursare completă, aveți nevoie pentru a trimite-l înapoi la noi. Nu acceptăm nici un motiv pentru o necondiționată rambursare completă.
De înaltă calitate Pentru RT-AC3200 Tri-Band Wireless Router Gigabit de lucru bine

Informațiile detaliate

Funcția:
VPN,QoS,Firewall
Standarde Și Protocoale:
Wi-Fi 802.11 ac,Wi-Fi 802.11 g,802.11 n Wi-Fi,Wi-Fi 802.11 b
Cu Funcția De Modem:
No
Nume De Brand:
MLLSE
Porturi LAN:
4
Pachet:
No
Cu Fir Rata De Transfer:
10/100/1000Mbps
Wi-Fi Suportate De Frecvență:
2.4 G & 5G
Numărul De Model:
RT-AC3200
Cerere:
Enterprise
Tip:
Wireless
Porturi WAN:
1
Pachet:
Standard
livrare:
DHL, EMS, FEDEX ARAMEX UP POST
Produse De Stare:
Folosit

Ei cumpără și cu acest produs